Sånn velger dere seng som par

Det å kjøpe seg ny seng, er noe som man ikke gjør på impuls. Det er en av livets viktige beslutninger, for bare tenk på hvor mange timer du skal bruke i sengen, og ikke minst hvor stor innvirkning valget av seng, og madrass, har på både den fysiske og mentale helsen din! Det å velge seng når man er singel er en ting, men det å velge seg ny seng, når man skal kjøpe seng sammen med kjæresten sin for aller første gang, det er en utfordring på et litt annet nivå. Derfor får du her en guide til hvordan du går frem for å finne den beste sengen – for begge to!

Det å sove godt er viktig. Det påvirker alt i livene våre, og ikke minst forholdene våre. Så det å kjøpe seg en skikkelig god seng sammen når man for eksempel flytter sammen for første gang, er noe som er en spennende og koselig ting å gjøre. Men hvordan finner man frem til den perfekte sengen hvis den ene er veldig varm når den sover, mens den andre alltid fryser?

Senger med mulighet for flere preferanser

Uansett om man skal kjøpe seg en kontinentalseng for eksempel, er det helt opplagt å sjekke ut en kontinentalseng test, sånn at man kan peile seg inn på hvilke senger som er best for akkurat de behovene dere som par, og ikke minst som individer, har. Noe av det viktigste man kan se etter, er om det er mulighet for å legge inn unike preferanser i hver del av sengen.

På denne måten kan man velge en mykere og en hardere madrass for eksempel, eller en madrass som passer bra når man alltid er varm og trenger ekstra luftig, eller noe som passer bedre hvis man alltid er kald. Det å velge en felles overmadrass, gjør at man aldri vil kunne se at det er to forskjellige madrasser, og begge parter vil få den optimale søvnen. Pluss at man aldri vil komme til å krangle om hvem som skal sove på hvilken side av sengen, fordi man har sin egen faste side med sin madrass.

Legg igjen en kommentar