Overmadrass 120×200

3d-memory-k60Enten du er på jakt etter en helt ny seng eller bare trenger en liten forandring, er en overmadrass i høy kvalitet en ting du trygt kan investere i.

Det er mange gode grunner til å få ny overmadrass: Du sover bedre, du sikrer kroppen din den støtten den trenger og du beskytter sengen mot slitasje og flekker.

Se utvalget av 120×200 overmadrasser her

Finn den rette størrelsen

Når du kjøper en ny overmadrass er det første du må se på selvsagt målene på sengen din. Det er mange forskjellige sengestørrelser, og det finnes overmadrasser som passer til alle. Med en overmadrass på 120×200 cm får du en som passer perfekt til halvannen-sengen din. Det er lite som er mer irriterende enn å ha for smal overmadrass, slik at du av og til ligger på kanten. Det eneste som er verre er kanskje når madrassen er for stor og henger ut over kanten. Velg en overmadrass på 120×200 cm for å ligge helt optimalt.

God beskyttelse

Med en overmadrass 120×200 cm beskytter du selve madrassen mot slitasje fordi det bare er overmadrassen som er i kontakt med kroppen, og dette har to fordeler: For det første er det enklere å vaske en overmadrass enn en hel rammemadrass. For det andre er det enklere og billigere å skifte ut overmadrassen når den blir slitt etter mange år.

Ny seng, bare billigere

Hvis du trenger forandring, kan velge en overmadrass 120×200 cm med andre egenskaper enn den gamle og få helt nye søvnopplevelser. Hvis du har hatt en overmadrass i Memory-skum/Celsius/Visco til nå med mye demping og varm overflate, kommer en elastisk overmadrass i lateks, som er fastere og sørger for kjøligere sovetemperatur til å gi deg en helt ny seng, bare billigere. Finn en overmadrass 120×200 cm som passer for behovene dine og sov skikkelig godt.