Overmadrass tilbud

Skjønnhetssøvn er ikke bare et ord for prinsesser i eventyr. Det er grunnleggende for kroppen din å få nok søvn – og også av god nok kvalitet. Både for at kroppen har det bra fysisk og restituerer nok, og for at hjernen din får tid til å gjenoppbygge seg. Mange opplever at de blir mer uthvilte, får bedre konsentrasjon, mindre stress og mer energi når de kjøper ny overmadrass.

→ Se de beste overmadrass tilbudene her

Overmadrassen er den delen av sengen som er i direkte kontakt med kroppen, og er også det som gjør utslaget på den generelle søvnkvaliteten. Hvis du sliter med å sove, eller kanskje har problemer med rygg, nakke eller hofter, kan du prøve å skifte ut overmadrassen. Med riktig underlag forebygger du ryggskader og nakkeproblemer, og for eksempel ved hofteslitasje kan en god overmadrass gi nok avlastning til at du kan sove på siden igjen.

Ofte er en ny overmadrass det eneste som trenges for å gi deg mye bedre nattesøvn – og det er mye lettere og billigere enn å kjøpe helt ny seng!

 

Kjølende og fast

Freshgel Visco overmadrass er en kvalitetsmadrass som kombinerer de beste egenskapene fra de ulike materialene og leverer en skikkelig behagelig overmadrass. Den 4 cm høye kjernen i madrassen er av Visco, som bygger på den samme teknologien som Memory-skum.

freshgel-visco-overmadrass

Det unike med denne madrassen er videreutviklingen av Freshgel Visco, som har små perler lagt inn i skummet. Perlene har en kjølende effekt og bidrar til bedre sirkulering og ventilasjon, så denne madrassen leverer den gode støtten fra Memory-skum uten at madrassen blir så varm å sove på. Takket være høy tetthet i kjernen er denne madrassen elastisk, og den har trykkavlastende soner for optimal støtteeffekt.

Kan kjøpes her

Fast lateksmadrass

Latex Prestige er en lateksovermadrass med en solid kjerne som utgjør hele 5 cm av den samlede høyden på 8 cm. Kjernetettheten er uvanlig høy på hele 70 kilo per kubikkmete, og gir derfor et fast og spenstig underlag. Dette betyr også at den holder elastisiteten og formen uansett hvilken vekt du har.

latex-prestige

Overmadrassen sørger for å støtte opp der hvor det er mest nødvendig, uten at den føles for hard. Den spenstige lateksen hjelper deg med å bevege deg, slik at du ikke våkner om natten når du må snu deg. Med ekstra fyldig polstring er du sikker på at kroppen her får best mulig hvileposisjon. Latex Prestige er en holdbar og solid madrass som kan gi deg god nattesøvn i mange år.

Kan kjøpes her

Myk og støttende

Med 3D Memory K60 får du en overmadrass som passer perfekt for deg som vil ligge mykt og behagelig. Som navnet avslører, har denne modellen en kjerne av Memory-skum. Det former seg etter kroppen din og gir deg god, naturlig støtte mens du sover.

3d-memory-k60

Madrasser av Memory-skum bruker kroppsvarmen din til å forme seg etter kroppen, og derfor blir det ofte varmt å sove på. Dette problemet har blir løst med et vaskbart 3D-trekk som har ventilerende funksjon og gjør opplevelsen luftig og behagelig. Denne overmadrassen har en ekstra høy kjerne på 6 cm, så her får du mye støtte for pengene. Den tykke overmadrassen lar kroppen hvile godt og madrassen kommer til å gi deg stabil og rolig nattesøvn.

Kan kjøpes her

Allergivennlig og fast

Mayan Green overmadrass har et navn som lar tankene fly til regnskog og eksotiske kulturer. Denne madrassen gir deg helt naturlig støtte og komfort, og er et opplagt valg for deg som er opptatt av å være en bevist forbruker – selv om du ønsker god kvalitet.

mayan-green

Lateksovermadrassen er laget av organisk, CO2-nøytral lateks, og er faktisk den eneste madrassen som er merket med Rainforest Alliance-sertifisering. I tillegg til å være god mot miljøet, er den snill med kroppen din; dette er en spenstig og elastisk madrass med høy tetthet som sikrer god komfort. Her får du solid støtte til kroppen med jevn fordeling av vekten, og denne naturlige madrassen er selvsagt også svært allergivennlig. Det perfekte valget for den miljøbevisste kvalitetsforbrukeren.

Kan kjøpes her

Myk og organisk

Mayan Green Cloud overmadrass er av samme familie som søstermodellen over. Maya Green Cloud har de samme miljøkvalitetene med sertifisert lateks fra Guatemala, og trekket er også i FSC-sertifiserte trefiber, som er utviklet med fokus på å bevare regnskogen. Kort sagt er dette en organisk og allergivennlig overmadrass i høy kvalitet.

mayan-green-cloud

Lateksen gir god sirkulasjon og dermed et behagelig søvnmiljø. Det som er forskjellig fra Mayan Green er at denne har litt mykere kjerne som gir deg hele 6 cm deilig naturlateks å synke ned i. Med medium fasthet får kroppen din god støtte uten at madrassen blir for hard, og denne overmadrassen er et godt valg for deg som legger vekt på komfort.

Kan kjøpes her

Vurder de gode tilbudene

Akkurat slik som alt annet er det en viss sammenheng mellom pris og kvalitet når det gjelder overmadrasser. Så ikke gå bare etter prisen – kanskje ender du opp med et helt bortkastet kjøp. Da er det bedre å lete etter de gode tilbudene, der hvor du får høy kvalitet og mange gode nattetimer for pengene. I tillegg er det verdt å huske på at en solid kvalitetsmadrass fint holder i 10-15 år, og at en pris på et par tusen kroner derfor blir til ganske få øre per døgn.

Når du skal velge mellom alle tilbudene er det smart å tenke på hva som er viktig for deg når det gjelder komfort i sengen. Noen av de tingene du kan ha i bakhodet er:

  • Fasthet
  • Konsistens
  • Temperatur
  • Tykkelse
  • Allergivennlig
  • Organisk/miljøvennlig produksjon

Det er mye å velge mellom, så for å lette jobben har vi vært inne på bedrenaetter.no for å undersøke mulighetene. Under har vi samlet noen av de madrasstilbudene som vi synes er skikkelig gode kjøp.

Vi linker til standardstørrelsen 90 x 200 cm, men alle modellene finnes i forskjellige størrelser på bedrenaetter.no, slik at du kan kjøpe den lengden og bredden som passer til din seng.