Overmadrass 90×200

overmadrass1Hvis du har kjøpt ny seng eller mangler en overmadrass 90×200 cm er det lurt å satse på kvalitet. Med en ny overmadrass sover du bedre, du sikrer kroppen din den støtten den trenger og du beskytter også sengen mot slitasje og flekker.

Det er bare overmadrassen som er i kontakt med kroppen når du sover. Derfor bekytter en overmadrass 90×200 cm selve madrassen under mot slitasje, og det er enklere å vaske en overmadrass enn hele sengen. I tillegg kan du enkelt og billig skifte ut en slitt overmadrass og få en ny i høy komfort.

Se utvalget av 90×200 overmadrasser her

Velg riktig type

Litt luksus må det være lov å unne seg – hver dag. Derfor er det lurt å sjekke hva du har å velge mellom når du skal kjøpe ny overmadrass 90×200 cm. Generelt er det to typer overmadrasser: Lateks og Memory-skum. Lateks er naturgummi og et elastisk og spenstig materiale, som ofte er litt fastere i konsistensen. Lateksovermadrasser er kjølende og gir god støtte og vektfordeling. Memory-skum er veldig dempende og gir mykere komfort. Det former seg etter kroppen og lar den synke ned, slik at du ligger støtt. Memory-skum bruker kroppsvarmen til å forme seg, og er derfor bra for dem som lett fryser om natten.

Ny seng, bare billigere

Hvis du trenger en liten forandring i hverdagen, kan du velge en overmadrass på 90×200 cm som er en annen type enn den du har hatt til nå. En ny overmadrass kan gi deg en helt ny seng, bare billigere. Det trenger ikke være så komplisert, og det er garantert en god investering. Velg en overmadrass 90×200 cm som passer perfekt til behovene dine og sov skikkelig godt.