Overmadrass 140×200

Det er svært mange gode grunner til å investere i en ny overmadrass i god kvalitet. Noen av de beste argumentene er at du sover bedre, du sikrer kroppen den støtten den trenger og du beskytter sengen mot slitasje og flekker.

Se utvalget av 140×200 overmadrasser her

Finn den rette størrelsen

Når du kjøper en ny overmadrass er det første du må se på selvsagt målene på selve sengen. Det er mange forskjellige mål på senger, og heldigvis finnes det overmadrasser som passer til alle. Med en overmadrass på 140×200 cm får du en som passer perfekt til en liten dobbeltseng. Det er ikke mye som er mer irriterende enn å ha for smal overmadrass, slik at man av og til ligger på kantene. Det eneste som er verre må være når madrassen er for stor og henger ut over sengekanten. Sørg for å få tak i overmadrass på 140×200 cm for å ligge helt optimalt.

Lett å skifte

Med en overmadrass 140 beskytter du selve madrassen mot slitasje. Det er jo bare overmadrassen som er i kontakt med kroppen, og dette har to fordeler: For det første er det enklere å vaske en overmadrass enn en hel rammemadrass. For det andre er overmadrassen enklere og billigere å skifte ut når den blir slitt etter mange år.

Du kan jo også få “ny” seng på en-to-tre. Velg en overmadrass 140×200 med andre egenskaper enn den gamle og få helt nye søvnopplevelser. Hvis du har hatt en myk overmadrass i Memory-skum/Celsius/Visco mye demping og varm overflate, kommer du til å merke stor forskjell med en elastisk overmadrass i lateks, som er fastere, gir bedre ventilasjon og dermed kjøligere sovetemperatur.

Gå for kvalitet

Det skal ikke så mye til for å løse småproblemer og revolusjonere nattesøvnen. Finn ut hva du og kroppen din har behov for, og velg en overmadrass 180×200 i høy kvalitet. Det er en investering som er verdt pengene – og som kan forbedre livskvaliteten din overraskende mye.