Overmadrass 180×200

Det er utrolig mange gode grunner til å investere i en overmadrass i høy kvalitet. Noen av de beste argumentene er at du sikrer kroppen den støtten den trenger, du sover bedre og du beskytter sengen.

Se utvalget av 180×200 overmadrasser her

Farvel til sprekkene!

Når du kjøper en ny overmadrass er det første du må se på selvsagt størrelsen. En standard dobbeltseng er vanligvis på 180×200 cm, og når du kjøper overmadrass 180×200 unngår du noe av det mest irriterende som finnes: Sprekken mellom madrassene. En stor overmadrass sørger for at du ligger like behagelig overalt i sengen og ikke faller ned i midten.

overmadrass2

Lett å skifte

Med en overmadrass 180×200 beskytter du selve madrassen mot slitasje, ettersom det bare er overmadrassen som er i kontakt med kroppen. Dette har to fordeler. Den første er at det er lettere å vaske og rense en overmadrass enn for eksempel en rammemadrass. Den andre er at overmadrassen er enklere og billigere å skifte ut, hvis den er slitt etter mange års bruk.

Slik kan du faktisk også få en helt “ny” seng på en-to-tre. Velg en ny overmadrass 180×200 med andre egenskaper enn du har hatt til nå og få helt nye søvnopplevelser med den gamle sengen. Hvis du har hatt en myk overmadrass i Memory-skum (også kallet Celsius og Visco) med solid støtte og varm og myk overflate, kommer du til å merke stor forskjell med en elastisk overmadrass i lateks, som er fastere, gir bedre ventilasjon og dermed kjøligere sovetemperatur.

overmadrass4Invester i kvalitet

Det skal ikke så mye til for å løse småproblemer og revolusjonere nattesøvnen. Finn ut hva du og kroppen din har behov for, og velg en overmadrass 180×200 i høy kvalitet. Det er en investering som kan svare seg, og som kan forbedre hverdagen og livskvaliteten din overraskende mye.