Optimer plassen på soverommet ditt

Det er de aller færreste av oss som bor med så mye plass at vi ikke ønsker og bare litt mer. Det å for eksempel finne plass nok til treningsutstyr, er noe mange sliter med og i kjølvannet av pandemien, er dette et problem som vi ser blir mer og mer aktuelt. Derfor får du her en liten guide til hvordan du kan optimere plassen på soverommet ditt, sånn at du har plass til å både sove, og ikke minst trene, når du har lyst og behov for det – uten at du skal behøve å ligge og se på tredemølla når du har lagt deg for kvelden.

Vi vet alle sammen at det å trene er bra. Men det er ofte litt en barriere å faktisk komme i gang, og det er ikke så rart egentlig. For det er så mye kulturelt og ikke minst praktisk, som ligger i veien for å ha den optimale opplevelsen når det kommer til trening og sunn livsstil. Det at vi ikke kunne dra å trene på et senter i store deler av de siste to årene på grunn av restriksjonene, er det mange som har valgt å kjøpe sitt eget utstyr, sånn at man har muligheten til å trene hjemme. Men det er ingen som gidder å se på treningsutstyret sitt hele tiden.

Soverommet blir ofte treningsrom

For mange er det å ha treningsrom i stua ikke så veldig aktuelt, men det å gjøre soverommet om til kombinert soverom og ikke minst treningssenter, er noe flere har valgt. Det å for eksempel ha en sammenleggbar tredemølle hos Fitfact.no, er derfor en løsning på et problem mage sliter med når det kommer til å lage de optimale forholdene for både trening og søvn på samme rom: nemlig plassmangel! Det er ikke noe som er mer demotiverende enn å verken ha plass til trening eller hvile, så det å faktisk gi seg selv begge deler er fantastisk.

Det å kunne gjøre plass til begge deler, og bare ta frem tredemølla når man faktisk skal bruke den i stedet for at den bare skal stå der og se på deg hele tiden og ikke minst ta opp masse plass når du ikke bruker den, er virkelig den måten du kan optimere plassen på soverommet ditt. Det er gode grunner til å velge noe som er mer fleksibelt enn noe som bare står der hele tiden, og det er mer sannsynlig at man kommer til å faktisk bruke den, når man ikke er irritert for at den er i veien, og derfor også får dårlig samvittighet når man ikke får brukt den nok.

Det å kunne ta den frem når man trenger den, og ellers bruke soverommet akkurat som man vil, gjør at man bare kan lage plass til utstyret sitt i et lite hjørne, i stedet for at det kommer til å ta opp en uproporsjonal mengde plass på soverommet hele tiden – i stedet for bare akkurat når man faktisk bruker det!

Legg igjen en kommentar