Slik velger du den aller beste overmadrassen

Når det kommer til søvn, er forskningen rimelig enig: søvn er noe av det aller viktigste for helsen vår, sammen med kostholdet vårt og fysisk aktivitet. Og derfor er det å velge riktig madrass, dyne og pute noe som faktisk er mye viktigere enn det du kanskje tror. For her er det faktisk god grunn til å investere litt ekstra penger, for søvnen din påvirker alt annet i livet. Også fortjener du rett og slett bare å sove skikkelig godt.

Når det kommer til det å skulle investere i sengen sin, madrassen sin eller dynene og putene sine, er det lett å tenke at man er nødt til å legge masse penger. Men det er heldigvis ikke sånn at man er nødt til å investere masse for å skape seg en seng som virkelig lever opp til de kriteriene som vil gi deg skikkelig god søvn. Men det er klart at kvalitet og pris hører sammen, så hvis du går inn og sjekker joker resultater og ser at du har vunnet, er det kanskje akkurat dette du burde kjøpe.

Dette kjøper de som vinner penger på joker, lotto og andre pengespill

Selv om dette selvsagt ble sagt litt på tull, så er det faktisk ikke det. For det å spille pengespill for å vinne penger til faste utgifter er ikke akkurat noe man gjør. Man spiller pengespill fordi man koser seg med spillet, og ikke minst for å kanskje vinne penger man kan bruke på noe annet koselig. Og det er akkurat det folk som vinner bruker pengene sine på.

Det er sikkert noen unntak, men stort sett bruker folk pengene de vinner på ting de ikke hadde tatt seg råd til ellers. Om det er fine møbler, en god seng, en kaffemaskin eller ferie kan variere, men fellesnevneren er at folk flest kjøper ting de ikke ville kjøpt ellers. Kosepenger rett og slett.

Tenk over dette før du kjøper overmadrass

Enten du har vunnet penger på joker eller ikke, er det de samme tingene du burde tenke over før du kjøper deg en ny overmadrass. Her er noen av de viktigste, sånn at du kan bruke dette som en liten sjekkliste når du er ute og ser etter overmadrass.

  • Hvilken madrass har du? Samspillet mellom overmadrassen og madrassen er viktig.
  • Har du behov for memory foam eller vil du helst ligge litt hardere enn du kan med den typen overmadrass?
  • Er du varm eller kald når du sover?
  • Beveger du deg mye mens du sover?
  • Sover du alene? Dette kan gjøre at man kanskje skal ha forskjellige deler av madrassen, slik at begge får tilfredsstilt de behovene de har for å sove best mulig i løpet av natten, men at man har en felles toppmadrass.

Når dette er sagt, er det også viktig å understreke at det å få hjelp av de som jobber der og har masse ekspertise innenfor dette, er utrolig viktig. De er der for å hjelpe deg, så benytt deg av kompetansen deres.

Legg igjen en kommentar